Scroll down

Concept Statie

Moderne architectuur gecombineerd met onderhoudsvriendelijke materialen en een praktische indeling maken deze appartementen tot een ideale investering van eenieder die meerwaarde zoekt op termijn of gewoon onmiddellijk ruim genot voor zichzelf.
Centrale ligging en zuidelijk terras, de ideale combinatie

De ligging is uitzonderlijk te noemen omdat alle appartementen aan de achterzijde van het gebouw minimum 1 terras hebben dat zuidelijk georiënteerd is.  Bovendien hebben alle appartementen een vrij zicht op de Basiliek van Grimbergen. Enkele appartementen hebben zelfs een tuintje. De leefruimten zijn dus allen zeer rustig gelegen en anderzijds zijn deze appartementen toch maar  300 meter verwijderd van de stationsbuurt waar hét handelscentrum van de gemeente Grimbergen gelegen is.

Goede architectuur maakt iedereen gelukkig.

Meer info?

Verschillende oppervlaktes beschikbaar

De appartementen variëren in oppervlakte van 113 m² tot 127 m².  Alle zijn ze voorzien van een terras van minimum 7 m² tot max 25 m² en enkele appartementen hebben een tuintje van +/- 30 m².

Licht en ruimte, een ideale combinatie

Grote raampartijen zorgen voor optimale lichtinval overdag en door de diepte van het perceel is er achteraan veel open ruimte en toch privacy.  Een gemeenschappelijke tuin tussen de privatieve tuintjes en de garages zorgt voor een buffer die een aangename ontmoetingsplaats kan zijn tussen bewoners van het gebouw onderling.