Scroll down

CONFIGURATIE VAN HET GEBOUW

GELIJKVLOERS

Gemeenschappelijke hal gebouw met lift naar de 2de verdieping. Gemeenschappelijke toegang naar de garages achteraan. Drie appartementen in duplex met de 1ste verdieping. De leefruimte is voor ieder van deze appartementen op de gelijkvloers met aansluitend een privatief tuintje. Twee van deze appartementen hebben een onmiddellijke toegang tot hun appartement via een private voordeur aan de voorzijde van het gebouw. Eén appartement heeft de toegang via de gemeenschappelijk inkomhall. Na de privatieve tuintjes een gemeenschappelijke tuin en achteraan 5 garages.

VERDIEPING 1

Het nachtgedeelte van de drie duplexappartementen met telkens een terras aan de slaapkamers achteraan het gebouw. Boven de gemeenschappelijke toegang naar de garages is er het nachtgedeelte van het duplex appartement dat zijn leefruimte op de tweede verdieping heeft. Gemeenschappelijke traphal met lift.

VERDIEPING 2

Gemeenschappelijke traphall met lift. Leefruimte van het duplex appartement boven de garagetoegang met aansluitend terras. Dakappartement met terras aan de achterzijde.

DAKVERDIEPING

Gemeenschappelijke toegang via zolderluik met insteekladder. 5 individuele bergingen voor ieder appartement.

 
Grote raampartijen voor optimale lichtinval, veel open ruimte en toch privacy.

Meer info?

Inplanting en Garage

Inplanting en Garage